Afgelopen maand ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar een nieuw huis. Dit is ons eerste huis samen. Wij zijn super gelukkig en het is een super leuk huis. Toen wij het huis gingen bezichtigen zag alles er perfect uit. Later kwamen wij erachter dat er wel nog veel moest gebeuren aan het huis. Sinds kort wonen wij dus in Haarlem. Zelf vonden wij de vloer niet mooi en hebben om deze reden een nieuwe vloer uitgezocht. Een aantal dagen na bestelling kwam deze vloer binnen. Mijn vriend en ik zijn gelijk zelf begonnen met het leggen van deze vloer. Ook had ik net een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon. Ik was super gelukkig ermee totdat deze kapot viel op de grond toen ik voorover bukte om naar de vloer te gaan. Gelijk met ik naar Vista repair gegaan.  

Vista Repair

De beste service

 

Natuurlijk vond ik het super vervelend dat mijn iphone na een week al kapot was. Toen ik  in alle haast naar Vista repair ben gegaan vertelden zij mij dat ik mijn telefoon ook op kom sturen naar hun. Door de verbouwing had ik hier eigenlijk helemaal geen tijd voor. Dit was een veel beter idee geweest.