Afgelopen week hadden wij een familie uitje met de hele familie. Mijn kleine nichtje van 4 houdt er heel erg van om spelletjes te spelen op mijn telefoon. Zelf heb ik er altijd weinig vertrouwen in gehad om mijn telefoon aan haar uit te lenen. Deze keer ging alles goed totdat mijn neef haar voor de grap liet schrikken. Mijn telefoon viel zo uit haar hand. Natuurlijk baalde ik super erg. De volgende dag ben ik gelijk naar telefoon reparatie Den Bosch gegaan.

telefoon reparatie Den Bosch

alles valt te repareren

Mijn telefoon deed helemaal niks meer. Als ik hem aanzette kwamen er allemaal gekke kleuren in beeld. Ik baalde heel erg. Het was ook nog mijn werktelefoon. Om deze reden kon ik mijn telefoon natuurlijk niet te lang missen. Ik kwam aan bij telefoon reparatie Den Bosch. Toen legde ik het probleem uit aan de man van de winkel. Hij vertelde mij dat ik na een klein uurtje terug kon komen om mijn telefoon op te halen. Tijdens de reparatie ben ik even boodschappen gaan doen. Na een klein uurtje ben ik terug gegaan en mijn telefoon lag al klaar. Natuurlijk was deze snelle service super fijn voor mij. Zelfs kreeg ik nog een beetje korting. Het personeel is super vriendelijk en de service is dus super snel