Ik ging met mijn vriendin samenwonen omdat we al een aantal jaar bij elkaar waren. Ze was binnenkort jarig en ik wilde graag een nieuwe telefoon voor haar kopen. Ik had online een iPhone gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze was super blij met haar telefoon. Toen ze gister uit de auto stapte liet ze haar telefoon per ongeluk uit haar jaszak vallen. haar scherm was helemaal gebarsten dus ik moest op zoek naar een telefoon reparatie winkel. Ik ging op het internet op zoek naar telefoon reparatie delft want ik was op zoek naar een telefoonzaak bij mij in de buurt.

Veel informatie op de website van Telegefixt.nl

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een telefoonzaak bij ons in de buurt kwam ik uit op de website van Telgefixt.nl. Op de website stond erg veel informatie over het bedrijf en wat ze de klanten aanbieden. Ze hanteren erg lage tarieven en alle reparaties worden uitgevoerd door vakkundige monteurs. Het was mogelijk om via de website online een afspraak te maken om langs te komen bij de winke;. Ik had een afspraak gemaakt en ik kon de volgende dag al terecht. Ik had de telefoon laten repareren en ik kon toekijken terwijl hij gemaakt werd. hij werd super snel gerepareerd tegen een erg aantrekkelijke prijs. Ik ben dus zeer tevreden over Telgefixt.nl.