Mijn vriend had al een tijdje een telefoon die niet echt meer goed functioneerde. Toen ze haar telefoon kapot liet vallen en die niet meer aanging besloot ik om voor haar een nieuwe telefoon te kopen. Ik had een nieuwe iPhone bij de Mediamarkt in Arnhem gekocht. Ze was superblij met haar nieuwe telefoon. Ze liet haar telefoon echter na een paar dagen per ongeluk in de achtertuin vallen.  Net als haar oude telefoon was het scherm kapot gegaan en ging de telefoon niet meer aan. Ik besloot om op zoek te gaan naar een telefoonzaak in Arnhem om haar telefoon te laten repareren. Tijdens een bezoek aan Facebook werd ik door een kennis getagd in een post over een telefoonzaak in Arnhem. Onder de post stond bezoek de website voor meer informatie.

Meer informatie op de website

Toen ik onderaan de post klikte op de link klikte waar stond bezoek de website voor meer informatie werd ik doorverwezen naar de website van Myphone. Op de website stond erg veel informatie over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze bieden onder andere 12 maanden garantie aan op de onderdelen tijdens de reparatie vervangen worden. Ik bracht een bezoek aan de winkel en ik kon in de winkel wachten terwijl mijn telefoon werd gerepareerd.